Rundtur fra Tórshavn til den charmerende ø Nólsoy

Rundtur fra Tórshavn til den charmerende ø Nólsoy og vandreture til Borðan inkl. færgeoverfart og madpakke.

For at komme til Nólsoy tager vi færgen 'Ternan' fra Tórshavn. Sejlturen tager ca. 20 minutter.

Denne tur inkluderer en guide, som tager dig til den sydligste del af Nólsoy, Borðan, hvor fyret fra 1893 er placeret. Fyret, Nólsoyar Viti, blev bygget i 1893. Dengang var linsen en af de største af sin slags i verden. Linsen er 2,82 meter højt og vejer ca. fire tons. Vandreturen tager ca. 2½ + timer hver vej.

På denne vandretur har vi en fantastisk udsigt over forskellige øer. Vi vil se ruiner og høre historierne om hvordan folk skjulte sig fra piraterne i gamle dage.

Øen Nólsoy er også betragtet som et meget vigtigt fugleområde. På siden mod Tórshavn finder vi grønne og frodige bakker, og på den anden side er der lodrette fugleklippe.

Fakta

PeriodeFra forår til efterår (på forespørgsel)
TidBegynder kl. 09:00
VarighedDagsudflugt. Vandreturen tager cirka 2½ time hver vej
InkluderetGuide, frokostkasse og færgeovergang
HentningBusterminalen i Tórshavn
SværhedsgradLet / middel. Velegnet til børn.
SprogSkandinaviske sprog, fransk, engelsk, tysk og spansk
Priser kr. 4.755 (for 1-4 personer) / kr. 750 pr. ekstra person
Ring og bestil på +298 34 59 00 eller send en email til booking@excursions.fo

Ansvarsfraskrivelse: Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Derfor gør vi opmærksom på de risici, der er forbundet med det færøske miljøs unikke egenskaber. Færdes du derfor i det færøske miljø, uanset om dette sker på egen hånd, eller efter inspiration fra vores hjemmesider eller om det sker sammen med én af vores rejseguider, sker dette på egen risiko og eget ansvar. Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab eller skade i sådan forbindelse.​

Om vores guide Randi Meitel

Randi Meitil har arrangeret og guidet trekkingture og andre ture på Færøerne i næsten 20 år. Hun bor i fødebyen Tórshavn. 

Randi er en lidenskabelig formidler af færøsk natur, kultur og historie og kender alle sagnene forbundet med den skønne natur på hendes elskede øer. Hendes mål er at give folk en oplevelse, der er så autentisk og original som muligt. Udover de skandinaviske sprog guider Randi på fransk, engelsk, tysk og spansk.

Om vores guide Randi Meitel