Turen inkluderer et besøg ved statuen af Sælkvinden i Mikladalur på øen Kalsoy

På denne tur kører vi først fra Tórshavn til Klaksvík, fiskerihovedstaden og den næststørste by på Færøerne, hvor vi tager færgen til Syðradal på Kalsoy.

Derefter kører vi til Mikladalur for at besøge Sælkvinden, som er en statue ved kysten i Mikladalur. Sagnet siger om sælkvinden, at hun blev tvunget til at leve med et menneske, men længtede efter at komme tilbage til havet som et sæl. 

Ved den nordligste landsby på øen, Trøllanes, bevæger vi os ud på vandringen mod fyrtårnet, Kallur. Der er ikke ingen sti, men vi går på græs og stenflader. 

Udsigten ved fyrtårnet er meget betagende. Mod syd ser du den lodrette side af det 537 m høje bjerg Borgarin. Mod vest ser du Eysturoy og mod øst ser du nordsiden af Kunoy og Viðoy.

Et andregebyr på kr. 300 pr. person bliver lagt overni prisen. 

Fakta

Varighed8 timer
InkluderetGuide, madpakke, transport, færge
HentningKl. 8:30 ved busstationen på havnen i Tórshavn
SværhedsgradLet. Velegnet til børn, men det er meget stejlt når du når fyrtårnet.
BetingelserGræs
BeklædningVandresko med ru bund, tøj egnet til alt vejr og vindtæt/vandtæt jakke
SprogSkandinaviske sprog, fransk, engelsk, tysk og spansk
Priser DKK 6.375 (1-4 personer)/ DKK 1.350 pr. ekstra person
Ring og bestil på +298 34 59 00 eller send en email til booking@excursions.fo

Ansvarsfraskrivelse: Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Derfor gør vi opmærksom på de risici, der er forbundet med det færøske miljøs unikke egenskaber. Færdes du derfor i det færøske miljø, uanset om dette sker på egen hånd, eller efter inspiration fra vores hjemmesider eller om det sker sammen med én af vores rejseguider, sker dette på egen risiko og eget ansvar. Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab eller skade i sådan forbindelse.​

Om vores guide Randi Meitel

Randi Meitil har arrangeret og guidet trekkingture og andre ture på Færøerne i næsten 20 år. Hun bor i fødebyen Tórshavn. 

Randi er en lidenskabelig formidler af færøsk natur, kultur og historie og kender alle sagnene forbundet med den skønne natur på hendes elskede øer. Hendes mål er at give folk en oplevelse, der er så autentisk og original som muligt. Udover de skandinaviske sprog guider Randi på fransk, engelsk, tysk og spansk.

Om vores guide Randi Meitel