Den smukke og maleriske landsby Gjógv

Guidet tur fra Tórshavn med vandreture fra den smukke og maleriske landsby Gjógv inkl. madpakke.

Vi vil gå langs den store kløft, der giver navnet til landsbyen. Tidligere blev den brugt som en naturlig havn for fiskerne fra landsbyen.

Derfra vil vi vandre til Ambadal dalen og fra bunden af dalen, hvor vi har en fantastisk udsigt over klippen Búgvin. På vej vil vi passere kilden, der løber ud af bakken. Kilden siges at give dig godt helbred, hvis du drikker fra den. 

Der tilføjes et vandregebyr på DKK 100 pr. person.

Fakta

PeriodePå forespørgsel
TidBegynder kl. 09:00
Varighed6 timer, vandreturen er 4 timer
InkluderetGuide, madpakke, transport fra og tilbage til Tórshavn
HentningBusstationen i Tórshavn
SværhedsgradMiddel. Velegnet til børn
BetingelserGræsvej
BeklædningVandretøj med grov bund, tøj egnet til alt vejr og vind- og vandtæt jakke
SprogSkandinaviske sprog, fransk, engelsk, tysk og spansk
Priser kr. 3.490 (for 1-4 personer) / kr 1.250 pr. ekstra person
Ring og bestil på +298 34 59 00 eller send en email til booking@excursions.fo

Ansvarsfraskrivelse: Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Derfor gør vi opmærksom på de risici, der er forbundet med det færøske miljøs unikke egenskaber. Færdes du derfor i det færøske miljø, uanset om dette sker på egen hånd, eller efter inspiration fra vores hjemmesider eller om det sker sammen med én af vores rejseguider, sker dette på egen risiko og eget ansvar. Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab eller skade i sådan forbindelse.​

Om vores guide Randi Meitel

Randi Meitil har arrangeret og guidet trekkingture og andre ture på Færøerne i næsten 20 år. Hun bor i fødebyen Tórshavn. 

Randi er en lidenskabelig formidler af færøsk natur, kultur og historie og kender alle sagnene forbundet med den skønne natur på hendes elskede øer. Hendes mål er at give folk en oplevelse, der er så autentisk og original som muligt. Udover de skandinaviske sprog guider Randi på fransk, engelsk, tysk og spansk.

Om vores guide Randi Meitel