Et af de mest fotograferede steder på Færøerne

Guidet tur fra Tórshavn med vandretur fra landsbyen Bøur og madpakke.

Udsigten over Gásadalur er et af de mest fotograferede steder på Færøerne, og når du ser den, vil du forstå hvorfor. Gásadalur er hjemsted for det smukke vandfald Múlafossur.

Gásadalur ligger på kanten af Mykines fjord, omgivet af de højeste bjerge på Vágar. Árnafjall har en højde på 722 meter mod nord, og Eysturtindur mod øst er 715 meter høj.

Landsbyen har været en af de mest isolerede landsbyer på Færøerne, indtil en tunnel i 2004 forbandt landsbyen med resten af øens vejnet. 

Denne vandretur starter i dalen ca. tre kilometer vest for Bøur.

Den første strækning af stien er stejl og løber tæt ad bjergkanten. Afhængigt af vejret får vi en fantastisk udsigt over Sørvágsfjørður, Tindhólmur, Gáshólmur og Mykines.

Fakta

PeriodePå forespørgsel
TidBegynder kl. 09:00
Varighed5½ time, vandretur 3 timer
InkluderetGuide, madpakke, transport fra og tilbage til Tórshavn
HentningBusterminalen i Tórshavn
SværhedsgradModerat og vanskeligt. Brat til at klatre Gásadalsbrekkan og nedgangen til Gásadalur er stejl
BetingelserGræs. Sti med sten og klipper ned mod Gásadalur
BeklædningVandretøj med grov bund, tøj egnet til alt vejr og vind- og vandtæt jakke
SprogSkandinaviske sprog, fransk, engelsk, tysk og spansk
Priser kr. 2.590 (for 1-4 personer) / kr. 1.250 pr. ekstra person
Ring og bestil på +298 34 59 00 eller send en email til booking@excursions.fo

Ansvarsfraskrivelse: Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Derfor gør vi opmærksom på de risici, der er forbundet med det færøske miljøs unikke egenskaber. Færdes du derfor i det færøske miljø, uanset om dette sker på egen hånd, eller efter inspiration fra vores hjemmesider eller om det sker sammen med én af vores rejseguider, sker dette på egen risiko og eget ansvar. Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab eller skade i sådan forbindelse.​

Om vores guide Randi Meitel

Randi Meitil har arrangeret og guidet trekkingture og andre ture på Færøerne i næsten 20 år. Hun bor i fødebyen Tórshavn. 

Randi er en lidenskabelig formidler af færøsk natur, kultur og historie og kender alle sagnene forbundet med den skønne natur på hendes elskede øer. Hendes mål er at give folk en oplevelse, der er så autentisk og original som muligt. Udover de skandinaviske sprog guider Randi på fransk, engelsk, tysk og spansk.

Om vores guide Randi Meitel