Om os

Vi tilbyder turister, der rejser til Færøerne, udflugter af høj kvalitet med meget velkvalificerede guider og gode busser.

Fordi Færøerne er hjemsted for os, kender vi øerne ud og ind. Vi tilbyder udflugter fra begyndelsen af april til slutningen af oktober og private guidede ture hele året.

Med en privat guidet tur har du din egen personlige chauffør og guide. Afhentnings- og afleveringssted kan arrangeres næsten overalt på Færøerne.

Lad vores erfaring tage dig med på nye eventyr.

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at sende os en e-mail på booking@excursions.fo eller ringe til os på +298 345900.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at planlægge en oplevelse for livet!

Bedste ønsker
Excursions in the Faroe Islands

EXCURSIONS IN THE FAROE ISLANDS er en del af Smyril Line P/F, som blev grundlagt i 1982, og er i dag et velrenommeret rederi, der forbinder Nordatlanten og kontinentaleuropamed færgen MS Norröna, som er den eneste passagerfærge, der forbinder Island, Færøerne og Danmark. Læs mere på: smyrilline.dk


Ansvarsfraskrivelse

Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Vi gør opmærksom på de risici, der er forbundet med den færøske naturs unikke egenskaber. Derfor, hvis du vover dig ud i den færøske natur, enten alene efter inspiration fra vores hjemmeside, eller sammen med en af vores guider, gør du det helt på eget ansvar. Vi fraskriver os alt ansvar for personskade eller tab, der kan opstå som et resultat.​