Lær om en moderne fårehold og smag på unikke færøske delikatesser

Fra Tórshavn kører vi til landsbyen Nes, hvor vi får muligheden for at lære mere om et moderne fårelag, stående imellem fårene på Torkilsheyggsgarður.

Vi vil også få en chance for at prøve den hjemmelavede rabarbersaft og smage de unikke færøske delikatesser skerpikjøt og ræst kjøt (tørt og fermenteret lammekød).

Derefter besøger vi Navia, som er en af de førende virksomheder inden færøsk garn- og sweaterproduktion. Mærket er også kendt på udenlandske markeder, da de sælger deres produkter til et dusin lande i udlandet. Hos Navia får du mulighed for at se de færdige produkter, der kommer fra Torkilsheyggsgarður.

Efter besøget hos Navia, får vi frokost og hviler os lidt. 

Næste stop er Hellurnar. Hellurnar er en lille landsby på Oyndarfjørður, der ligger på østsiden af Eysturoy. Landsbyen blev grundlagt tilbage i 1849 af befolkningen i landsbyen Lamba. De gamle huse er holdt i den oprindelige stand. Et af husene er blevet restaureret fuldstændigt med drivtømmer. I januar 2015 var der 13 indbyggere mod 43 indbyggere i 1985. Kaffe / te og kage serveres i de gamle charmerende omgivelser.

Når vi ankommer tilbage tilTórshavn, bliver du kørt tilbage til dit hotel eller det aftalte stoppested.

Fakta

PeriodePå forespørgsel
Varighed8 timer
InkluderetBus, guide, entré, frokost og kaffe/te og kage
HentningTórshavn (kan også arrangeres andre steder)
SprogSkandinaviske sprog, engelsk, tysk, fransk, spansk
Priser fra DKK 750 pr. person
Ring og bestil på +298 34 59 00 eller send en email til booking@excursions.fo

Ansvarsfraskrivelse: Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Derfor gør vi opmærksom på de risici, der er forbundet med det færøske miljøs unikke egenskaber. Færdes du derfor i det færøske miljø, uanset om dette sker på egen hånd, eller efter inspiration fra vores hjemmesider eller om det sker sammen med én af vores rejseguider, sker dette på egen risiko og eget ansvar. Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab eller skade i sådan forbindelse.​