Klaksvík er omringet af høje fjelde, deriblandt Klakkur, som byen er opkaldt efter

Fra Tórshavn kører vi til Klaksvík. Klaksvík er den næststørste by på Færøerne. 

I Klaksvík besøger vi kirken Christianskirkjan. Kirken blev indviet den 7. juli 1963 og er dedikeret til mindet om de færøske sejlere, der mistede deres liv under 2. verdenskrig. Christianskirken er den første store kirke i de nordlige lande, der er bygget med inspiration fra de gamle vikingehaller og fælleshallen inspireret af gamle færøske hjem.

Efter turen ved Christianskirkjan får vi en dejligt frokost på en lokal café i Klaksvík.

Næste stop er Føroya Bjór. Føroya Bjór er et familieejet bryggeri med base i Klaksvík. Virksomheden blev grundlagt i 1888 og er således en af de ældste virksomheder på Færøerne.

Føroya Bjór har vundet mange priser og modtaget en stor anerkendelse for deres øl i årenes løb. På Føroya Bjór får vi en rundvisning i bryggeriet, vi smager på nogle af øllene, og hvis du har lyst, kan du købe nogle af deres øl med hjem. 

På vej tilbage til Tórshavn vil der være nogle fotostop undervejs.

Fakta

PeriodePå forspørgsel
Varighed8 timer
InkluderetBus, guide, entré og frokost
HentningTórshavn (kan også arrangeres andre steder)
SprogSkandinaviske sprog, engelsk, tysk, fransk, spansk
Priser fra DKK 900 pr. person
Ring og bestil på +298 34 59 00 eller send en email til booking@excursions.fo

Ansvarsfraskrivelse: Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Derfor gør vi opmærksom på de risici, der er forbundet med det færøske miljøs unikke egenskaber. Færdes du derfor i det færøske miljø, uanset om dette sker på egen hånd, eller efter inspiration fra vores hjemmesider eller om det sker sammen med én af vores rejseguider, sker dette på egen risiko og eget ansvar. Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab eller skade i sådan forbindelse.​