Tre idylliske og billedskønne bygder

På denne tur vil du opleve tre meget smukke og maleriske bygder, som alle er meget populære blandt både turister og lokale.

Første stop er Gjógv. Gjógv er den mest nordlige landsby på øen Eysturoy, opkaldt efter en 200 meter lang kløft, der løber fra landsbyen ned til havet, og dermed danner en naturlig havn. Med mindre end 50 indbyggere, der alle bor i gamle tømmervæggede og torvede huse, har Gjógv en overflod af charme og idyl.

Efter en spadseretur rundt i bygden samt lidt tid til at tage billeder, serveres frokostpå det lokale gæstehus.

Næste stop er Tjørnuvík. Tjørnuvík ligger i en dyb dal uden nogle andre landsbyer i syne. Den ikoniske landsby med direkte udsigt over stensøjlerne, Risin og Kellingin (kæmpen og kællingen), og er et must-see sted at besøge på Færøerne.

Mens du nyder den dejlige udsigt og omgivelserne, serveres hjemmelavede vafler og kaffe / te.

Efter at have nydt en dejlig kaffepause, kører vi mod Saksun. Saksun ligger for enden af det, der engang var en smal fjord på Streymoys nordvestkyst, med høje fjelde på begge sider. Den lille landsby på 14 indbyggere, der er kendt for sin rolige atmosfære, tilbyder en fantastisk udsigt over de omkringliggende bjerge.

Når vi ankommer tilbage tilTórshavn, bliver du kørt tilbage til dit hotel eller det aftalte stoppested.

Fakta

PeriodePå forspørgsel
Varighed8 timer
InkluderetBus, guide, frokost og kaffe/te og kage
HentningTórshavn (kan også arrangeres andre steder)
SprogSkandinaviske sprog, engelsk, tysk, fransk, spansk
Priser fra DKK 650 pr. person
Ring og bestil på +298 34 59 00 eller send en email til booking@excursions.fo

Ansvarsfraskrivelse: Din sikkerhed er vores højeste prioritet. Derfor gør vi opmærksom på de risici, der er forbundet med det færøske miljøs unikke egenskaber. Færdes du derfor i det færøske miljø, uanset om dette sker på egen hånd, eller efter inspiration fra vores hjemmesider eller om det sker sammen med én af vores rejseguider, sker dette på egen risiko og eget ansvar. Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab eller skade i sådan forbindelse.​